Tere taas!



Jajah . Viimase postituse tegin 26.dal detsembril . Suht ammu. Aga see selleks. Rääkisin suure suuga maratonile minekuks. Vana-aasta maraton 2009 aga jäi ära " Ilmastikuolude tõttu" , kuigi ilmal ei old häda midagi. Aga hea et ära jäi, kuna olin sellel ajal tegelt haige. Niisiis. Ma ei tea kas oma jala värgist olen juba rääkinud varem või ei ole, kuid asi on siis nii kaugel et 4 kuud on probleem olnud aga lahendust mitte. Kurb . Jooksukilomeetrid on olnud jaanuari-märtsi jooksul minimaalsed, peaaegu olematud. Aga nüüd aprillist on saanud juba natukene loodi, kuigi jalg samas seisus.
Aga ikkagist üritan kõik jooksud mis võimalik kaasa teha, kuigi tulemused võivad kehvemad olla. Esimeseks siis Vallimäe karikale 22. aprillil. Siis esimene mai juba viljandisse järvejooksule ja 9. mai tartus 23.4 km tartu jooksumaraton;).
Oli meeldiv üllatus saada saaremaa 3 päeva jooksukorraldajatelt pakkumine aidata seda üritust promoda, mida saab teha igaüks kes soovib:) Saab oma riietele võistluslogo panna ja sellega rahvaüritustel osa võtta ja nii see tuntus jooksule tulebki. Aga praeguseks kõik. Esmaspäev arstile liigesesse süsti saama. Mis edasi. See tuleb siis pärast torkimisi.

Pind päkka!

Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!