Tapa...Rakvere...Viljandi...Tartu

Kuskilt peab ju alustama. Seekord siis sai esimese stardi tehtud Tapa rahvajooksul , millest kuulsin alles üks päev enne starti, seega see oli lihtsalt treeningu eest. Nigel korraldus , hõre osavõtt, siiski kokkuvõttes 3 ja oma klassis 1 , ajaga 28 kopikad peale (7.3 km) . Järgmiseks siis Vallimäe karikas. Seekord 5 km kohapealt jälle väga väikese osavõtuga. 4 kesi jooksime. 3 neist kuulusid veterani klassi, seekord siis oma klassis ainuke ning seega üliraske võit. Viljandi kohapealt saab rääkida rahvaspordist. Jooks , kus tehti osavõturekord ( üle 3000 minu mälust) , kus olid kohal eesti tipud ning ka tohutult palju niisama aktiivseid rahvasportlasi. Ilm küll ei soosinud , kuid asi läks asja ette. Ise jooksin sitemini kui eelmine aasta . seekord aeg siis 45.06 u 12 km .
Tartuu on tulekul. sellel pühapäeval. 23 km jooksulusti. Väga meeldiv rahvaspordiüritus olnud siiani ning kindlasti ka edaspidi. Viljandis olen osalenud 4 korda ja tartus ka 4 kord juba!

Edasised plaanid tegemisel. Aga jah. pm kui taandareng on paratamatu, siis jääb vaid loota et see on väikseim mis võimalik.

"Undla ringist maratonini ja tagurpidi tagasi, vahel paar venitust, kuid siiski rajal alati .

Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!