Tallinna Olümpiajooks

Väga sündmusterohke päev. Emotsioonid kõikusid äärmusest äärmusesse. Hommikul otsustasin, et lähen siiski võistlema ja pärast seda siis Tapale Dmitri hauale-Puhka rahus!
Jooksuga olen ise rahul . Olen märganud väikest arengut pärast suurt taandarengut.
Jooks toimus Tallinnas Pirita Spordikeskuse juures. Hea rada, mõnus korraldus, tiptop ilm.
Ajaga o.25.37 jõudsin lõppu kohaga 19. See oli kokkuvõttes, ligi 700 osavõtja hulgast. Möödunud aastal oli aeg poolteist minti kehvem, koht 10-nes. Järeldage ise, kas tase oli kõvem kui eelmine aasta või mitte.
Rongi pealt liikusime linnaliiniga piritale ja sealt pärast tagasi. Siinkohal tahan tänada Tallinna Munitsipaalpolitseid oma korraliku töö eest. Eriti Gennaadit, või kes iganes ka ta ei olnud, kes mulle kiirmmenetluse tegi. Aitäh. Jätan su näo meelde.
Pääsesime küll minimaalse trahviga, kuna üks MUPO ametnik, tädike , kes ei ole nüüd just oma esimeses nooruses, ütles et me oleme Raunoga nunnud poisid. Ja ütles et me kirjutaks , et me kahetsema. Jeah right. Olgu seal paberil mis tahes kirjas. Kergendavaks asjaoluks saime, et puhtsüdamlik ülestunnistus ja kahetsus, Sorri MUPO , in your face. Ma pole teid kunagi sallinud!

Pärast Tallinnast koju jõudmist käisime Margeriga Tapal, viisime lilled ja küünlad Dmitrile.

Pärast seda läksime Kaupo, Meika ja Kaidiga(vist oli nii) Huuksi, polnud ammu vanu sõpru näinud. Oli väga tore. Polegi ammu seal nii hea olnud. Vb seepärast, et seekord ei võtnud nii palju jõujooki. Kell 4 hommikul olime kodus, kell 6 ärkasin ja 8 st tööle. Vabandust mu kehale ja organismile, kes puhata ei saanud.


Sitta kah, lendan pessu, teen veel paar harki kokku hõpet keka koolieksami koordinatsiooni osa jaoks ja siis juba lähengi seda õpetajatele esitama, Niisiis kõike head, eest ootab võimlemina, koordinatsioon, cooper, 100 m , kaugus ja sporditeooria.

I do my best!

Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!