Alati ei lähe kõik nii nagu soovid!

Oled mõnikord oma ajaloo kontrolltööd kätte saades mõelnud, et ma ju õppisin aga ikkagi sain kahe? Päris sellist tulemust ju ei oodanud? Aga selles ei ole süüdi Lp Härra Harry Laiv oma geniaalsete küsimustega, pigem sina ise. Jäi natuke väheks sellest 5 st minutist õppimisest.

Oled mõnikord bussist maha jäänud? Eriti veel nimoodi , et kaugelt näed kuidas buss ära sõidab? Läks napilt , aga sinu kahjuks. Kindlasti polnud see planeeritud, ja kui buss väljus õigeaegselt, siis on see ju sinu enda viga?

Kui oled plaaninud maratoni joosta 3 tunni ja 10 ne minutiga, ja kui finishisse jõuad näitab kell 3 tundi ja 30 minutit? Oleksid paremat ju soovinud?

Kui oled endale päev päevalt lubanud , et homsest hakkan trenni tegema, aga avastad ühel hetkel , et kalender on aastaringi ära teinud ja sina oled sama kaugel nagu ennem , pole just kõikse parem tunne?

Mõnikord jooksed inglise keele esitluse ajal täiesti kokku , mitte sittagi ei saa enam aru. Kõik kaob peast , tuttav tunne?

Vahel jooksed bussi peale, napilt jõudsid, a mis, sõidutalongi pole , ja just sellel päeval otsustab kallis Mupo tööd teha , see on päris hea tunne?

Need on väiksed pisiasjad , mis käivad meie elus aegajalt läbi. Mõtled, et pole sinu päev ja kõik läheb viltu? Kindlasti mõtled , et enam hullemaks minna ei saa? Kindlasti saab, usu mind, nii kaua kui sa elad, saab alati ka hullemini.:)
Uskuge mind, need on pisiasjad! Ärge laske end sellistest asjadest segada. On vägagi palju hullemaid olukordi, on inimesi kes vajavad iga päev vereülekannet et elada , Lapsed , kes peavad end iga päev süstima , et elada ?
Siinkohal meenutaks seda tsitaati mis mulle väga meeldib, kuigi autorit ei tea: " Alguses ma nutsin , kui mul polnud jalatseid, aga siis ma nägin meest, kellel polnud jalgu"
Kas sinu väike pisike tilluke mure on ikka nii kuradima suur , et terve maailm peab seda läbi facebooki nägema?


"Sitta sellega, sitta ikka juhtub, kõige tähtsam on ju ikka see, kuidas sitta suhtud!"
http://www.youtube.com/watch?v=wSQZTGhFuNk
Mõnus lugu , kui miskit sitasti läheb.

Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!