Vaikselt edasi!

Kõigepealt on mul hea meel, et kõik kes koostööd on soovinud , on saanud oma esimese kuuga superhästi hakkama. See et mõnel on vähem kilomeetrid või on saanud vähem käia see ei ole probleem. See on algus. Kõige olulisemaks pidasin selle kuu lõpus jätkamist, seda enamus ka tegid!
Merit,Lilian,Helemai ja Angela on väga tublid olnud. Nüüd lisandub neile veel üks tubli tüdruk, kes on mullegi veel suhteliselt võõras ning elab Tartus. Seega uus väljakutse. Alustada täiesti võhivõõrastena, saades juba natukene tuttavateks ning vaikselt koostööd tegema hakata. I like that.

Mina ise võtan novembri siiski veel rahulikult. See oli Aivari soovitus, kuna ultrajooksust taastumine on pikk protsess, see muidugi ei tähenda et ma ei tee trenni, teen lihtsalt kergemini kui plaanisin esialgu. Detsembrist siis suuremad mahud peale. Ning detsembris jooksen ka Vana-Aasta heategevusmaratonil. Olenevalt ilmast siis kas rahulikult , või hea ilma korral proovin viimast võtta mis annab:)

Ees on talvine -külm,libe ja pime periood. Kõik kes trenni teevad, soovitan olla ettevaatlikud ning valida rahuliku liiklusega treeningkohad. Kadrinas on seda nt Töökoja,Mõisa ja Undlaring. Või siis alevis mis peaks valgustatud olema. Vahel võib asendada jooksmise ka suusaga, eriti tervisesportlased, kelle eesmärgid suuremad jooksmisega on, need peaksid ikka suurema rõhu jooksusammule panema.

Kui olete raske talve üleelanud, siis on lausa lust joosta, kui päike paistab ja lumi sulab, lõpuks paistab lumekatte alt ka asfalt mõnest kohast , seda tunnet peab ise kogema:)

Võtke veel viimast , kuni lund ei ole. Kui lumi tuleb, siis võtke lumest viimast:) Ärge heitke meelt, kui jooksete ja perseli kukute, see on pigem lõbus.:) Ise olen talvise jooksuajal raunoga lumesõdagi pidanud. See on mahe! Tuleb leida head , mitte hädaldada, et külm ja libe on. Kodus ootab soe tekk ja kuum tee. Aga need tunduvad palju ahvatlevamad pärast mõnusat jooksu!

Siinkohal lõpetan. Lähen jooksma!

Tsau! Ja olge ikka mõnusad ja tehke enda heaks!

Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!