Halb on olla haige!

Väikene pisik on tulnud ka minu õuele, kurb on küll. Kui tahaks nagu treenida, aga ei saa.
  Pärast Tallinna Maratoni tegin kaasa Tartu Rattamaratoni 40 km , sellega jäin rahule, see ei ole küll prioriteet minu jaoks ,aga lahe on koos tööseltskonnaga ka rahvaspordiüritustel käia. Ja ajaga 1:35 suutsin ma kõigil oma töökaaslastel selja prügiseks teha- mmmm magus!
  18 ndal septembril tegin kaasa Aaspere -Haljala rahvajooksu, mis on mõeldud koolivõistluseks, aga on avatud ning teretulnud on ka väljastpoolt Haljala kooli inimesed. Sellel hommikul juba tundsin, et tervis on kehva, neelata ei saanud, aga noh , ei saanud ju minemata ka minna, loll nagu Cris Poll :) , tugev tuul oli vastu, alguses üritasin üksi ära minna ees, kuid see ei õnnestunud, mõttetu oli ise tööd teha ees. Võtsin siis veidi tempot alla ja jäin teiste tuulde. Umbes 5 kilomeetrit hoidsin Rando ja Karl-Gustavi seljataga, ning kilomeeter enne lõppu nõelasin ja võtsin esikoha ahnelt endale. Aeg 27:42 pole küll parimate killast, aga võita on alati hea tunne!
Ja kuni tänaseni olen võidelnud pisikuga, tundub et hakkab taanduma vaikselt aga töökõrvalt on raske end ravida, aga tööd peab ka tegema.
 Järgmine suurem võistlus on Haanja 100Jala,  väiksematest teen kaasa Tapa Rahvajooksu, Tartu sügisjooksu 10 km ( Kergelt) ja Paide -Türi rahvajooksu.
 Loodan väga  rajale saada ning Haanjas korraliku isikliku rekordi paranduse teha!

Hoidke tervist,
Tere sügis!

Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!