Hooaja esimene võistlus purgis, vormikõver peab veel kõvasti tõusma enne Riia maratoni!

 Hei taas!

 Esimene start oli Vallimäe karika 5km rajal, kus tegelik distants oli ca 5,2 ning rada võrreldes eelmiste aastatega natukene muudetud. Seetõttu on raske ka eelmiste aastate aegadega võrrelda, aga aeg oli kehvem kui varasematel kordadel. Üldarvestuses ja vanusegrupis teine koht, aga egas see suurt ei näita, ainuke tugev jooksja oli Taavi, kellega oleks võinud konkureerida, aga tema läks juba esimese ringi lõpus vaikselt oma teed. Vanusegrupis rohkem arvestatavaid konkurente rajal täna ei olnud ning üldarvestuses kolmandana tulnud E. Kilki, oli ka piisavalt kaugel, et mitte ohustada. Kell näitas aega 19.08, mis ei ole kindlasti päris see, mida oleks oodanud, aga samas, ei olnud selle võistluse jaoks ka mingit ettevalmistust ning alles üleeile oli veel pikem ots, sest peaeesmärk on siiski maraton. Keskmine kiirus 3.41 per km näitab, et ega päris head minekut ei olnud. Jalad ei kannatanud tõuse väga ära ning iga tõusuga jäi taastumine pikemaks.
 Järgmisena saab end proovile panna Kõrvemaa kevadjooksu 16km rajal, mille jaoks ka päris spetsiaalselt ei valmistu, aga seal võiks seis juba natukene parem olla. Siis tuleb juba kohalik jooks Paisukal ning järgmisel päeval Viljandi otsa, siis on jäänud veel vaid Vändra ning saabubki kevadine proovilepanek maratonis. Aga mulle on juba mainitud, et ega see eriline rekordirada ei ole, aga lähen siiski rekordit püüdma, tuleb, mis tuleb! Riias võtame arvatavasti ka natukene suurema riski algtempo osas, kui tavaliselt, sest kuskil tuleb ju proovida. SEB il tahaks ju ideaalselt joosta:)
 Tänud kõigile, kes hooaja algusele kaasa on elanud ning mul on väga hea meel, et mitmed meie Rakvere treeningutest olid ka täna lahingus ning olid väga edukad!

 Veel viimased lihvimised ning varsti, kohe varsti, saame teada, mida endaga ettevalmistusperiood kaasa on toonud!

Tehke ikka, enda heaks!

Cris





Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!