Euroopa meistrivõistlused 24h jooksus- viimane start, viimased pingutused ja hooaeg lõpeb pühapäeval 23.10.16 kell 12.00!

 Hei sõbrad!

 Kuna on viimane võimalus arvuti taga olla enne sõitu Prantsusmaale, kus toimub minu selle hooaja viimane etteaste, siis kasutan võimalust ja teen kiire ülevaate! Ütlen kohe ära, et live tulemuste lehte hetkel ei ole leidnud, aga kui võistlus lähemale jõuab, siis ehk sellelt lehelt on võimalik midagi leida: http://www.albi24h.fr/ , loodame, et sinna mingi võimalus ikka tekib, kes leiab, see jagab! Laupäeval kell 12.00 saab stardi Euroopa meistrivõistlused 24h jooksus. Olles 24h jooksu võlusid ja valusid ise korduvalt kogenud, siis jooksu enda pärast väga pabistama ei pea. 24h jooks on pikk, ettearvamatu ning rajal võib alati kõike juhtuda.
 Olen siin eelnevalt välja öelnud, et hoian mõneks ajaks ultratest eemale, aga ei saa, midagi ei ole teha, hing ihkab ikka sinna! Õnneks toimub see jooks siis, kui hooaeg on läbi ning see ei ole takistuseks minu teiste eesmärkide saavutamisel. Loodame, et otsus õigustab end ning saan pühapäeval kell 12.00 täiesti tühjaks joostuna olla selle kõigega rahul! Treeningmahud on olnud sellel aastal suuremad kui varasemalt, kui ultraradadel hulkusin- see annab kindlust, et midagi hullemaks ei ole saanud väga minna. Kuigi tõesti, proovisin nii rahulikult joosta, nagu seal peab alustama- on ikka raske aeglaselt joosta, aga kindlasti ma tempograafikust kinni pean ja kiiremini jooksma ei hakka. Kui plaanitud tempoga suudan joosta 3/4 jooksust ja viimane veerand tugevalt ära ei kuku, siis saab jooksuga rahule jääda! Kui kukkumine toimub varem ja on suurem, siis ei saa rahul olla!
 Koondis on 7 liikmeline, meeskond on neljane ja naiskond kolmene!  Koondisega ei saanud liituda sel korral Aivar ja Rain, sellest on kahju, aga see on elu ja küll nad jõuavad veel edaspidi koondiserongile vaguneid juurde anda! Meestest on võistlustules, Peeter, Mart, Toomas ja mina ning naistest Raili, Karmen ja Heleen. Soovin kõigile jõudu ja tarka jooksu! Toetustiimina on kaasas Pia ja Pille- neile suur aitäh, et nad on nõus meid toetama sel raskel jooksul!

 Ultrajooks on palju peas kinni ning puhtalt hea füüsisega seal toime ei tule, tuleb valida targalt algtempo, tuleb alla vanduda ahvatlustele puhkama minna. 24h jooksu teises pooles tuleb kogeda tugevat võitlust kahe poolega sinu peas- üks pool, kes sunnib sind puhkama ( otsides igasuguseid vabandusi, miks on hetkel õige rajalt maha tulla) ning teine pool, kes üritab veel leida seda jõudu jätkata. Ultrajooksu eduvõti peitub raskustest üleolemises ja vaimutugevuses. Ma usun, et olen füüsiliselt ja vaimselt valmis. Emotsioonidel ei tohi lasta end juhtida, kontroll tuleb enda kätte haarata ja tempot tuleb tagasi hoida!



 Kokkuvõtvalt võin öelda, et olen valmis seda 24h jooksu vastu võtma ning annan endast parima, et oleksin pühapäeval kell 12.00 rahul, ja et teie, sõbrad/tuttavad/blogilugejad- oleksite rahul!
 Lendan homme varahommikul ära, olge tublid, pöidlad pihku! Leidke need live tulemused üles ning hoidke silm peal! Kui tulemusi ei peaks leiduma, siis annan kindlasti pärast jooksu lühidalt teada, kuidas läks!

 Aitäh kõigile sõpradele, tuttavatele ja toetajatele, tänu kellele see minek võimalikuks sai! Suurimad tänusõnad lähevad perekonnale, kelle toetuseta ma Prantsusmaale ei oleks sõitnud! Aitäh Viljarile, kes lubas mul selle katsumuse taaskord ette võtta ning on aidanud mu vormi aina paremaks lihvida!

  Püsige lainel, nädalavahetusel pöidlad peos ja vaatame, mis Prantsusmaal sünnib!


 Aidaa!




Comments

Popular posts from this blog

Blogi läheb ajutiselt kinni, Mõedaka nimejooksusarja panen ka kinni!

Haanja 100 ultra- kaua oodatud võit!

Soomes käidud, lahing peetud, organismile piisavalt puhkust antud ning nüüd kevade suunas!